Junior School Summer Examination Timetable 2015

Date	Year	Session 1 (2 hrs) 9.00-11.00	Session 2 (1hr 40min) 11.20-1:00	Session 3 (1hr 40 min) 1.40-3.20
	8	Science (1 hour 30mins)	8D Music U9 French Orals/Revision	English (1 hour 15mins)
Friday 22 nd May	9	Spanish (1 hour)	Home Economics (1 hour)	Orals/Revision
	10	History (1hour 30mins)	Religious Studies (1 hour)	Chemistry (1 hour)
Date	Year	Session 1 9.00-11.00	Session 2 11.20-1:00	Session 3 1.40-3.20
Tuesday 26 th May	8	Maths (1 hour 30mins)	Technology (1 hour)	8L Music U9 French Orals/Revision
	9	History (1hour 30mins)	Religious Studies (1 hour)	French (1hour 15mins)
	10	Geography (1 hour 30mins)	Orals/Revision	Home Economics (1 hour)
Date	Year	Session 1 9.00-11.00	Session 2 11.20-1:00	Session 3 1.40-3.20
Wednesday 27 th May	8	Geography (1 hour 30mins)	8M Music U9 French Orals/Revision	French (1 hour)
	9	Science (1hour 30mins)	Orals/Revision	English (1 hour 15mins)
	10	Maths (1 hour 30mins)	Biology (1 hour)	French (1 hour 15mins)
Date	Year	Session 1 9.00-11.00	Session 2 11.20-1:00	Session 3 1.40-3.20
	8	History (1 hour 30mins)	Home Economics (1 hour)	8R Music U9 French Orals/Revision
Thursday 28 th May	9	Maths (1 hour 30mins)	Revision /Orals	Technology (1 hour)
	10	Spanish (1 hour 30mins)	Orals/ Revision	English (1 hour 15mins)
Date	Year	Session 1 9.00-11.00	Session 2 11.20-1:00	Session 3 1.40-3.20
Friday 29 th May	8	8S Music U9/Revision	Religious Studies (1 hour)	GAMES
	9	Using Maths Task	Revision/Orals	Geography (1 hour 30mins)
	10	Orals/Revision	Technology (1 Hour)	Physics (1 hour)

Year 11 Summer Examination Timetable 2015

Date	Morning 9.00 - 12.25 3 hours 25 min	Afternoon 1.00 - 3.20 2 hours 20 min
Thursday 21 st May	Mathematics 9.00-11.00 2 hours [130 pupils] Technology 1 hour [34 pupils] Drama 1 hour [22 pupils] 11.25-12.25	English Language 1.45-3.15 1 hr 30 min [130 pupils]
Friday 22 nd May	DA & SS Physics 9.00-10.30 1 hour 15mins DA [33 pupils] 1hour 30mins SS [45 pupils] French 11.10 – 12.25 1 hour 15 min [52 pupils]	Additional Mathematics 1.15-3.15 2 hours [48 pupils] Business Studies 2.15-3.15 1 hr [29 pupils]
Tuesday 26 th May	English Literature 9.00-10.00 Paper 1-Prose 1 Hour [130 pupils] DA & SS Biology 10.55-12.25 1 hour 15mins DA [33 pupils] 1 hr 30mins for SS [78 pupils]	Geography 1.45-3.15 1 hour 30 min [56 pupils] Moving Image Art U7A JT 2.15-3.15 1 hr [7 pupils]
Wednesday 27 th May	Spanish 9.00-10.30 1 hr 30min [77 pupils] Home Economics 10.55 -12.25 1 hour 30 min [39 pupils]	<u>History</u> 1.15-3.15 2 Hours [80 pupils]
Thursday 28 th May	Art & Design A1/A2 AMC/JPM 9.00-12.25 2 hours [23 pupils]	Music 1 hour [13 pupils] In U9 2.15-3.15 and Physical Education 2.00-3.15 1 hr 15mins [20 pupils]
Friday 29 th May	English Literature Paper 2-Poetry 9.00-10.15 1 hr 15 min [130 pupils] SS Chemistry 10.55-12.25 1 hr 30mins [65 pupils]	ICT [10 pupils] Computing [12pupils] 2.00-3.15 1 hr 15mins

Year 11 Summer Examination Timetable 2015